Healingpraktijk Siësta

Reviews

Jan

“Mijn behandeling bij praktijk Siësta was geweldig. Na een val en operatie kon ik mijn arm amper meer gebruiken. Helaas veel stations gepasseerd en geen verbetering. Toen ik over Astrid Post hoorde heb ik haar direct gebeld en een afspraak gemaakt. Een wereld van verschil. Na een aantal behandelingen heb ik de mobiliteit in mijn arm weer terug gekregen en kon ik mijn werkzaamheden weer uitoefenen. Astrid bedankt. p.s. ik kom nog geregeld terug bij Siësta om een massage te ondergaan. Waarna ik met vernieuwde energie het leven instap.”

Carla

“Ik ben heel blij, met de behandelingen die Astrid mij heeft gegeven. Ze heeft mij o.a van mijn vliegangst afgeholpen. Ze is een betrouwbaar en lief persoon, met de benodigde certificaten, en ervaringen.”

Nies

“Ik geef een 5 sterren waardering om het probleem wat ik heb en daar voor behandel wordt wel degelijk zijn vruchten afwerkt Ik ben er nog niet maar wat ik nu heb mee gemaakt is gewoon top .”

Marjon

“Elke keer als ik ben geweest voel ik me zoveel beter! Pijn en ongemakken voelen de dag na de behandeling veel minder pijnlijk . En dat niet alleen: ik voel me ook sterker en rustiger . Ik ben ontzettend blij met Astrid 😀”

Mariëtte

“Straalt rust uit. Stelt je echt op je gemak. Professioneel”

Jenny

“Heerlijke ervaring de ontspanningsmassage bij Astrid. Ik blijf komen!”

Anneke van der Molen

“Mijn vermoeide lichaam en brein waren de reden dat ik op zoek ging naar een therapie geschikt voor mij. Via via kwam ik Bij Siesta terecht en ervaar telkens weer een goede behandeling voor mijn problemen.”

Jessy

"Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van Astrid. Al jaren kom ik bij haar voor de ontspannende massages, maar vooral om de pijn in mijn heup weg te nemen. Ik had op jonge leeftijd heupdysplasie en heb daarvoor 2 zware operaties ondergaan, maar helaas is de pijn in 1 heup nog steeds niet over, maar zodra ik bij Astrid ben geweest en zij mij behandeld merk ik daarna direct verschil. Ik ben echt blij dat ik bij haar terecht kan als ik last krijg van m´n heup. Ik zou het iedereen aanraden!"

Kingma Makelaars

"Astrid kwam op ons kantoor en heeft al onze medewerkers een heerlijke stoelmassage gegeven. Astrid neemt de tijd voor je en behandelt je met zorg en aandacht! Een absolute aanbeveling, zowel zakelijk als privé ;-)"

Carolien

"Astrid luistert goed naar je problemen en hanteert verschillende behandelmethodes om van je probleem af te komen. Ze is deskundig, vriendelijk en een prettige behandelruimte met fijne sfeer. De hotstone-massage is ook heel fijn en ontspannend Ik ga eens per maand naar haar toe en bevalt me zeer goed. Ik zal haar zeker aan bevelen."

“In een voor mij sombere periode kreeg in een cadeau bon voor een massage bij Siësta, De rust en de ontspanning die ik tijdens deze sessies heb mogen ervaren waren meer dan weldadig. De gesprekken en de behandelingen hebben een enorme bijdrage geleverd aan mijn herstel. Bedankt Astrid”

Jobje Messchaert

Leander

“Via via ben ik doorverwezen naar de healingpraktijk Siesta. Bij deze praktijk ben ik geholpen door Astrid, zij heeft mij toen het een en ander verteld over de methodes die zij hanteerde. Daarna is ze aan de slag gegaan met verschillende klachten die ik ervaarde. De klachten zijn ontstaan door veel fysieke inspanning en bestonden voornamelijk uit rug/nek/schouder problemen waar veel spanning tussen zat. Door de ontspannen sfeer en houding van Astrid voelde ik mij al snel op m'n gemak. Persoonlijk zorgde de behandelingen voor rust en ontspanning in mijn lichaam. De reikie behandelingen en hotstone massages die ik heb gehad kan ik iedereen aanraden met of zonder klachten. Probeer het zelf eens zou ik zeggen!”

Florien

“Ik ben heel blij met Astrid! Heb altijd veel last van mn schouders maar nu veel minder. Bij de ontspanning val ik bijna altijd lekker in slaap. Daarnaast heb ik ook veel last gehad van hormoon schommelingen en ik weet niet hoe maar als ik geweest ben zijn ze echt veel minder!”

Liza

“Nadat ik ben geweest, voel ik mij weer meer in balans en een stuk lichter. Het is voor mij echt een momentje voor mezelf eens in de zoveel tijd, waarin ik volledig kan ontspannen. Ik kan iedere keer niet wachten tot ik weer mag!! Ik raad iedereen een moment voor zichzelf aan!”

Ina

“Fijne behandeling Astrid neemt de tijd en rust om haar behandeling te doen en ook een luisterend oor voor en tijdens de behandeling prettig om hier te komen.”

Anoniem

“Ik kijk iedere keer weer uit, naar een behandeling van Astrid. Ze is zeer vakkundig, en beheerst vele technieken voor allerhande klachten.”

Monique

“Healingpraktijk Siësta is gevestigd in een charmante stadstuin in de binnenstad van Enkhuizen. Je kunt hier o.a. terecht voor een massage, waarbij je al wegdromend wordt rechtgezet en als herboren weer naar buiten stapt. In één woord een aanrader!”

Annemiek

“Via deze weg deel ik graag mijn review voor praktijk Siesta. Wij zijn met mijn familielid bij de praktijk van Astrid beland vanwege colitis ulcerosa. Een nare darmziekte die tot veel problemen kan leiden. De medicatie vanuit het reguliere circuit liet te wensen over. Klachten bleven aanhouden. Ter ondersteuning van het reguliere circuit hebben de Reiki behandelingen van Astrid veel goed werk verricht. Minder zweren, minder bloedingen. Kortom een rustiger beeld van de darm en minder vaak naar het toilet. Daarnaast hebben we Astrid ervaren als heel toegewijd, betrokken en mensgericht.”

Monique Wisman

“Sinds 2009 geen spierspanning meer in mijn pinken en weinig gevoel in mijn gelaat door nekklachten. Na 1 behandeling bij Astrid staan mijn pinken na 10 jaar weer op de goede plek en heb ik weer gevoel in mijn gezicht! Duizendmaal dank#blij#dankbaar.”

Wil

“Heerlijk een fijn uurtje met quality time!”

Anoniem

“Astrid helpt me om dingen los te laten. Ook kan ze heerlijk masseren. Daarnaast is ze oprecht geïnteresseerd en wil je echt helpen. Fijne praktijk om heen te gaan.”