Healingpraktijk Siësta

Behandelingen

Quantum-Touch®

Activeren zelf genezend vermogen

Quantum-Allergie

Allergie opsporen en behandelen

Online Consult Quantum-Touch®
Paarden en overige dieren (op locatie)
Voetreflex
Hotstone-massage
Stoelmassage
Stoelmassage bij bedrijven (op locatie)
Quantum-Touch® 1 uur/1,5 uur
€58,-/€73,- incl. BTW

Quantum-Touch® is gebaseerd op het feit dat alles energie is en energie is trilling. Het is een vorm van magnetiseren en valt onder de alternatieve geneeskunde. Een vorm van genezen met je handen en het activeren van het zelfhelend vermogen ontwikkeld door Richard Gordon.

Ik breng met bepaalde technieken veel energie naar mijn handen, voeg daar nog bepaalde ademhaling techniek aan toe, waardoor er een hogere trilling ontstaat. Op een plek waar een verstoring zit, bijvoorbeeld pijn of onrust, is de energie en de trilling laag.

Door mijn handen op de pijnlijke plek te plaatsen (werkt over de kleding heen) wordt het weer gestimuleerd om te functioneren zoals het ooit bedoeld is. Het lichaam komt weer in beweging om zijn balans te hervinden door het “herkennen” van de aangeboden frequentie. De klachten kunnen hierdoor verminderen of in het geheel verdwijnen.

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd, hiervan pas ik vaak een combinatie toe. Quantum-Touch® is meestal de basis, aangevuld met verstoring opsporen via spierspanning (Quantum-Allergy®), chakra kleuren (Supercharging), mindmaps (Quantum-Share®) en zoeken naar de emotionele oorzaken bij pijnklachten (Self Created Health®). www.qtouch.nl

Met mijn gave heldervoelendheid, een fantastische tool hierbij, krijg ik door waar de pijnplek is, heel efficiënt! Tijdens de behandeling werk ik geheel op mijn intuïtie om de balans in het lichaam te herstellen. Het mooie hiervan is dat dit ook hetzelfde werkt bij dieren. Zij kunnen niet praten, ik kan wel voelen.

Quantum-Touch®, een ontspannen manier voor het oplossen van je klachten, zoals rug, schouders of nek, scheefstand in gewrichten of een blessure. Of zit je niet lekker in je vel, heb je last van stress gerelateerde klachten, weinig energie of ben je emotioneel uit balans.

Alle gegeven therapievormen zijn geen vervanging voor de medische interventie, wel een ondersteuning bij verlichting van pijn en het sneller genezen, met vaak wonderbaarlijke resultaten.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en laat je verrassen.

Quantum-Allergie 1 uur/1,5 uur
€58,-/€73,- incl. BTW

Met de combinatie Quantum-Touch® en Quantum-Allergy® kan ik je helpen jouw verstoringen op te zoeken en te behandelen waardoor de balans weer wordt hersteld. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met deze techniek te achterhalen voor welke (voedsel)producten of emoties u allergisch bent.

Met behulp van spiertesten/kinesiologie wordt er getest wat of wie een verstorende invloed heeft. Hiermee gaan we aan de slag zodat die verstoring wordt geneutraliseerd/ gereset. Met andere woorden, het brein laat zich reorganiseren zodat het die specifieke reactie niet meer vertoont.

Voor een ieder met allergieklachten, hooikoorts, darmklachten, hoofdpijn, vage klachten, vermoeidheid, spierklachten, reuma, astma, longklachten, eczeem, ADHD, concentratiestoornissen....en elke andere fysieke en emotionele klacht die je kunt bedenken.

Combinatie Quantum-Touch® en Quantum Allergie 1 uur/1,5 uur
€58,-/€73,- incl. BTW
Online Quantum-Touch®/Quantum-Allergie
€58,- incl. BTW

Op dit moment gaat bijna alles online, dat werkt prima! Ook mijn behandelingen kunnen online, via zoom, whatsapp bellen of skype. Het is bijzonder dat de energie ook op deze manier werkt. De technieken en vaardigheden van Quantum-Touch® worden – afhankelijk van de behoefte – toegepast tijdens het consult.

Paarden en overige dieren 1 uur (op locatie, straal <15 km)
€73,- incl. BTW*

Het toepassen van Qantum-Touch is ook op paarden (en andere dieren) mogelijk waardoor de aandoening in veel gevallen sterk vermindert of (bijna) verdwijnt. Door de paarden te kunnen voelen is het voor mij mogelijk om te weten waar bij het dier de pijn zit of vandaan komt. Hiervoor is mijn hulp al meerdere keren ingeroepen, aangezien ze zelf niet kunnen praten. De reactie van het dier door deze behandeling is mooi om te zien. Veelal gaan ze volledig in trance. Na drie behandelingen is er meestal al resultaat zichtbaar. Deze behandeling is ook mogelijk via een foto en/of skype

Voetreflex
€58,- incl. BTW

Alle delen van het lichaam, zoals de huid, de spieren, de botten, zenuwen en alle organen hebben een reflexzone op de voet. De voet weerspiegelt dus het hele lichaam. Door massage van de reflexzones kunnen blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd worden opgeheven. Wanneer blokkades zijn opgeheven is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Voetreflex massage is er dus op gebaseerd om uw lichaam te helpen genezen en ontspannen.

Deze behandelmethode is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Voetreflexmassage kan ook effectief zijn bij chronische en acute klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, nekpijn, vermoeidheid, stress of spanningen. Door de massage van de betreffende reflexzones in de voeten kunnen klachten in andere lichaamsdelen verminderen of helemaal verholpen worden. Daarnaast zorgt deze behandeling in het algemeen voor een betere gezondheid en vitaliteit en voor een verbeterd immuunsysteem.

Hot-stone-massage 1 uur/1,5 uur
€58,-/€73,- incl. BTW

Een hotstone-massage is een massage met heerlijke warme lava stenen. De warmte en de “druk” van de stenen dringen diep door in de spieren, dit is extra effectief, verlicht spanningen en geeft nadien veel energie. De rug, schouders en nek worden hierbij gemasseerd.

Deze massage geef ik over het algemeen aan het eind van een behandeling ter ontspanning of na een gewone massage.

Stoelmassage 20 minuten
€35,- incl. BTW

Stoelmassage is een korte ontspannende massage van de rug, schouders, armen, handen en nek. Het werkt preventief en voorkomt klachten ten gevolgen van stress en verkeerde houding. Door het activeren van de drukpunten geeft de stoelmassage energie en bevordert de circulatie in het gehele lichaam. Deze massage wordt op een speciale stoel zonder olie met de kleding aan gegeven. Voor bedrijven een ideale manier ter preventie van werk gerelateerde klachten (schouders, rug, nek, rsi en hoofdpijn).

Bovendien is de stoelmassage fiscaal voordelig, zie de site van de belastingdienst.

Stoelmassage op locatie/bedrijven p.p
(min. 8 personen, straal <15km.)
€35,- excl. BTW*

Het is voor bedrijven en kantoren mogelijk om door middel van stoelmassages de gezondheid van het personeel te verbeteren. Een stoelmassage voor de werknemer zorgt voor ontspanning én energie op de werkvloer. De kans op nek- en schouderklachten en andere stress gerelateerde klachten nemen af en op die manier kan ziekteverzuim worden voorkomen. Bovendien ervaart een medewerker de massage als een welkome onderbreking van het werk. Dit heeft een positief effect op de werksfeer. Bedrijven en werkgevers kunnen mij hiervoor inschakelen. De behandeling per werknemer duurt ca. 20 minuten en er geldt een minimale afname van 10 behandelingen. De speciale stoel wordt meegenomen naar locatie. Het werkgebied betreft Enkhuizen en omstreken (straal van 20km).

Drukpunt massage
De medewerker ontvangt van de masseur een drukpuntmassage over de kleding heen. De massage vindt plaats op een speciale stoel. En wordt uitgevoerd in een beschikbare kamer op uw bedrijfslocatie. Voordat de behandeling van start gaat vul ik samen met de medewerker een persoonlijke behandelkaart in. Hierin staan de aandachtsgebieden en klachten. Na afloop geeft de masseur tips over (werk)houding, ontspanning en rek- en strekoefeningen om klachten tegen te gaan.

Stoelmassage voor iedere medewerker
Als er aanwijzingen zijn voor ernstige fysieke klachten dan komt de medewerker niet in aanmerking. De medewerker wordt doorverwezen naar de bedrijfsarts of fysiotherapeut. De behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen. De werkgever hoeft geen tijd van zichzelf of zijn medewerkers te investeren, anders dan de tijd die de massages zelf in beslag nemen.

*Bedrag is inclusief reiskosten. Werkgebied betreft Enkhuizen en omstreken (straal 20km). Bij de ‘Stoelmassage op locatie’ geldt een minimale afname van 10 behandelingen, met een gemiddelde duur van 20 min per behandeling.

Met welke klachten kan ik terecht?

Fysieke klachten
 • Migraine
 • Spier en gewrichtspijn
 • Scheefstanden bekken en rug
 • Hoofd-, schouder- en nekklachten
 • Sportblessures
 • Ontstekingen
 • Overgangsklachten
 • Klachten na operaties en of trauma
 • Overbelasting, burn-out
 • Oog- en oorklachten
 • Maag- en darmklachten
Emotionele klachten
 • Vermoeidheid
 • Stress
 • Burn-out
 • Slaapstoornissen
 • Angst
 • Veel piekeren
Allergieën
 • Allergische reacties
 • Hooikoorts
 • Voedingsallergie
 • Bijwerkingen medicatie
 • Reisziekte
 • Relatie allergie, werk en privé.

Staat je klacht er niet bij? Mail naar info@healingpraktijksiesta.nl of bel mij gerust met je vraag op 06-15684114. Graag vertel ik je wat Quantum-Touch® voor je zou kunnen betekenen. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Bovenstaande technieken en vaardigheden worden – afhankelijk van de behoefte – toegepast tijdens het consult. Het is ook mogelijk om een consult online te doen. Dit betekent dat we niet fysiek op dezelfde locatie hoeven te zijn om een consult uit te voeren. Het contact vindt dan plaats via bijvoorbeeld whatsapp bellen, Skype of Zoom.

Met bovengenoemde behandelingen worden nadrukkelijk geen gezondheidsclaims geboden die indruis tegen de GAT beroepscode. Als therapeut stel ik geen diagnoses vast en vervangt deze vorm van aanvullende zorg nadrukkelijk niet de reguliere zorg.

Praktijkruimte

De praktijkruimte is aan de achterkant van het woonhuis op de begane grond. Praktijk is niet goed toegankelijk voor mindervaliden, wel met een rollator. Mocht je wat eerder zijn, je kunt wachten in de buiten wachtruimte bij binnenkomst. Tussen de afspraken neem ik voldoende tijd, hierdoor zal wachten over het algemeen niet nodig zijn.
Parkeren is mogelijk bij het dichtbij gelegen AH plein met blauwe parkeerschijf. Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar mijn adres, Westerstraat 236 Enkhuizen. Anders parkeren voor het huis of in een van de zijstraten met een door mij ontvangen bezoekersparkeerkaart (€ 0,50 per stuk).
Als je met het openbaar vervoer wil komen: station Enkhuizen is het eindstation, vanaf hier is het klein 10 minuten lopen. Of via de buslijnhalte station Enkhuizen, Connexxion buurtbus 438, richting Andijk, uitstappen na 2 minuten bij bushalte Gezondheidscentrum Molenweg, hierna is het nog 1 minuut lopen. zie ook: https://9292.nl/reisadvies
Aangekomen op de Westerstraat 236 loop ik de eerste keer even met je mee naar mijn praktijk.